Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا حبیبی» روز چهارشنبه در نشست با رئیس سازمان نظام مهندسی کشور افزود: بخشنامه تعارض منافع  سازمان نظام مهندسی ساختمان به‌صورت ویژه مد نظر باید قرار گیرد، چرا که سازمان‌های نظام مهندسی را با چالش های جدی مواجه کرده است.
 وی تاکید کرد: در حال حاضر تعداد ۱۱۶ دفتر طراحی مهندسی حقیقی و ۵ دفتر طراحی و نظارت حقوقی در سطح استان مرکزی فعال است و می‌توان گفت استان مرکزی در زمینه به‌کار گیری مجریان ذی صلاح ساختمان و صدور شناسنامه فنی و ملکی و همچنین در حوزه بازرسی گاز از استان‌های پیشقدم در سطح کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی اظهار داشت: این استان به ویژه شهر اراک به لحاظ کیفیت صنعت ساخت و ساز و بهره‌گیری از فناوری های نوین در این حوزه رتبه قابل توجهی دارد و افزایش کیفیت ساخت و ساز در گذشت زمان و به ویژه در سال‌های اخیر به خوبی مشهود و ملموس است.
حبیبی،  پیش نویس جدید قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان را یکی از مهم ترین موضوعات جامعه مهندسین عنوان کرد و گفت: پیش نویس قانون جدید نظام نیز بدون لحاظ کردن نظرات تخصصی و تجربیات سازمان‌های نظام مهندسی تدوین شده که در صورت تصویب و ابلاغ، لطمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان در عمر ۳۰ ساله خود پیشرفت‌هایی را به‌دست آورده، اما اکنون با وضع این قانون دچار دگرگونی می‌شود.
حبیبی تصریح کرد: استان مرکزی دارای یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد ۶۰۰ هزار نفر در شهر اراک ساکن هستند و نقش سازمان نظام مهندسی در کیفیت ساخت و ساز ها در استان قابل توجه و چشمگیر است.
وی بیان کرد: اصلاح قانون باید با لحاظ کردن نظرات تخصصی صاحب نظران این حوزه از مجاری حقوقی عبور کند و در تلاش هستیم که با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و با همکاری اعضای محترم شورای مرکزی گام‌های موثری در راستای رفع مشکلات این حوزه برداریم.  

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی یادآور شد: اکثریت مدیران استان از اعضای نظام مهندسی استان هستند و تعامل و همکاری مناسبی بین سازمان و ارگان های ذیربط وجود دارد.
در ادامه مهندس مصطفوی، عضو هیئت مدیره و رئیس اسبق نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سازمان در حال حاضر حدود ۶ هزار نفر عضو دارد که ۴ هزار نفر دارای پروانه اشتغال و مابقی اعضای بدون پروانه  هستند که اعضای پروانه دار رشته‌های هفت‌گانه شامل عمران، معماری، نقشه برداری، تاسیسات برقی و مکانیک، شهرسازی وترافیک هستند.
" محمد مصطفوی: افزود: اکنون ۶۴ نفر نیروی اداری در ۱۹ دفاتر نمایندگی در سطح استان مرکزی فعالیت دارند که از این تعداد ۶۰ نفر دارای بیمه و چهار نفر نیز به صورت کارمزدی هستند و به میزان ساعات کاری خود بیمه دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: خدمات سازمان  نظام مهندسی ساختمان توسط اعضایش در رشته‌های مذکور سالانه به طور متوسط، در حدود یک میلیون مترمربع پروانه صادره جهت ساخت و ساز است. 
عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی ادامه داد: شهرستان‌های استان مرکزی به نوعی با صنعت ارتباط تنگاتنگ دارند و بیشترین واحدهای تولیدی مهمی در استان نیز فعالیت دارند و در مجموع می‌توان گفت استان مرکزی در حوزه صنعتی و عمرانی ظرفیت بسیار بالایی دارد.

مصطفوی عنوان کرد: در حال حاضر تنها مشکل موجود در سازمان مربوط به تعارض منافع است که این امر می‌تواند آسیب جدی به سازمان وارد کند که نیاز است تدابیر ویژه ای در این راستا اندیشیده شود.
وی افزود: کنترل و پیشگیری از مرگ‌های خاموش یکی از خدمات بزرگ نظام مهندسی  است که در این راستا ۳۰۰ نفر از اعضای سازمان، بازرسی گاز در سطح استان را تقبل کرده اند تا مانع بروز چنین حوادثی شوند.
رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی نیز در ادامه این نشست پیش نویس جدید قانون نظام مهندسی و تعارض منافع را از مهم ترین مشکلات این حوزه عنوان کرد و گفت: قانون جدید نظام مهندسی بدون لحاظ کردن نظرات و اقدامات کارشناسی صاحب نظران این حوزه در کمیسیون‌های مجلس در حال بررسی است که امید است این مهم نیز پیگیری و راهکارهای ویژه‌ای برای رفع این مشکل ارائه شود.

" مجید ثاقبی" خطاب به رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور  بیان داشت: شما نماینده ۶۰۰ هزار مهندس در سطح کشور هستید که انتظار می‌رود نخست بحث تعارض منافع و سپس اصلاح پیش نویس قانون جدید نظام مهندسی را با همکاری و هم یاری استان‌ها از مراجع ذی صلاح، مورد پیگیری قرار دهید.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی وزارت راه و شهرسازی اراک استان مرکزی وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی رئیس سازمان نظام مهندسی تعارض منافع ساخت و ساز پیش نویس هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس

در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می‌کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می‌کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‏‎ ‎‏رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می‌پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

متن کامل این نامه بدین شرح است:

 زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته‌ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می‌افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگ‌های سست و بی پایه‌ی بشری و در عهدی که پوشالی‌ترین بنیان‌های فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه‌ی کتاب‌ها و کتابخانه‌ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی؛ و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه. به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه‌ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری‌ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه‌ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد

منبع: مرکز اسناد انقلاب اسلامی

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم